Bedrijfsportet

Würth Industry is onderdeel van het Duitse Adolf Würth GmbH & Co. KG gevestigd te Künzelsau (Duitsland) en is een wereldwijde aanbieder van C-parts voor industriële klanten. Würth Industry in België en Luxemburg wordt gevormd door 2 op de distributie van bevestigings- en montagemateriaal gerichte ondernemingen.

Het doel van Würth Industry Belgium is duidelijk: een geoptimaliseerd C-parts-management voor industriële klanten.

Würth Industry Belux SA is gevestigd te Grace-Hollogne (Wallonië) en Würth Industry Belgium is gevestigd te Lokeren (Vlaanderen). Momenteel bezorgen wij onze kwalitatief hoogwaardige producten aan meer dan 1.100 klanten die actief zjn op het gebied van productie, argrarische techniek, electronica, bouw enz.

Wuerth Industry Belgie

C-parts Service op maat

Onder de merknaam ""CPS® – C-parts Service"" bieden we industriële producenten logistieke inkoop- en leveringsconcepten op maat, zoals reksystemen met scannerondersteuning, geautomatiseerde elektronische ordersystemen of just-in-time-levering met systemen voor Kanban-bakken. Op deze manier krijgen onze klanten artikelen direct op hun productielijnen geleverd. We hebben onlangs Kanban-systemen met gepatenteerde bak- en RFID-technologie aan onze innovatieve logistieke oplossingen toegevoegd.

C-parts. Absoluut zeker

Maximale zekerheid voor de klant over proces en levering en maximale garantie voor de kwaliteit van systeem en product staan voorop bij onze leveringsconcepten. Met de ""6 R-regel"", ofwel zes keer Right, dat wil zeggen de juiste hoeveelheid van het juiste product met de juiste kwaliteit op het juiste moment op de juiste locatie, staat leveringszekerheid centraal bij onze dagelijkse activiteiten. Klantgerichte verdere ontwikkelingen in Kanban-levering, bakkenlogistiek en consultancy over technische toepassingen ondersteunen de uiterst innovatieve kracht van het bedrijf voor grote nationale en internationale klanten.

Assortiment C-parts

Een gespecialiseerd assortiment van meer dan 1.400.000 artikelen vormt de basis van ons aanbod C-parts voor professionele en industriële klanten: naast DIN- en standaardartikelen en verder verbindings- en bevestigingselementen bevat het productassortiment bovendien speciale onderdelen en tekeningdelen die op volgens de vereisten van de klant worden ontworpen, onderhoudsartikelen (MRO) en veel meer.