Vormen van RFID-Kanban

iSHELF® en iSHELF®flex

Rechtstreekse gegevensoverdracht middels de intelligente kastplank, waarbij de lege bakken met de RFID-tag op het legbord worden geplaatst.

Door een rekstructuur kunnen meerdere stellingen worden bediend.

Volledig zonder stroomaansluiting!

Voordelen: Geen extra ruimte noodzakelijk, maximale flexibiliteit dankzij verschillende stellingmaten

iBOX®

Op een aparte plaats vindt middels de intelligente palletbox via RFID directe gegevensoverdracht plaats van de C-parts, zodra daarin een lege bak wordt geplaatst.

Voordelen: in het proces geïntegreerde en eenvoudige overdracht van gegevens en bestellingen, capaciteit tot 100 bakken (maat 3215)

iBOX®flex

De iBOX®flex is de eerste palletbox op de markt die tijdens productie twee kanban-systemen tegelijk kan bedienen. De palletbox is zowel geschikt voor een tweebakkensysteem als voor palletkanban.

Dat is mogelijk dankzij de unieke constructie van de iBOX®flex. Deze omvat ten eerste een uitschuifbare schuiflade voor alle lege bakken en is dus eenvoudig te bedienen door de magazijnmeester, logistiek medewerker of monteur in het productieproces. Ten tweede is de iBOX®flex aan de zijkant voorzien van een apart vak voor RFID-tags van de palletkanban.

iGATE®

Dankzij de iGATE is gelijktijdige gegevensoverdracht van meerdere bakken mogelijk.

Daarbij is tevens tegelijkertijd controle van inkomende/uitgaande goederen voor de klant mogelijk.

iPUSH®

Met iPUSH® worden orders geactiveerd door op de knop te drukken die in het RFID-label op de bak is geïntegreerd.

iTURN® en iROTATE®

Bij de systemen iTURN® en iROTATE® wordt de gegevensoverdracht via RFID en daarmee het nabestellen van het artikel echter geactiveerd door de bak te draaien. Deze twee standaardmodules verschillen alleen in constructie.

iWEIGHT® en iSKID®

Automatische gegevensdracht wordt door iWEIGHT® geactiveerd als het gewicht van de bak onder en vooraf opgegeven minimum komt en wordt door iSKID® geactiveerd als het gewicht onder het minimum voor een pallet komt.

iShelf

iSHELF®
Gegevens worden onmiddellijk overgebracht via het intelligente schap waarop de lege bak met de RFID-tag staat. Meerdere rekken kunnen met één rekstuctuur worden bediend, volledig zonder stroomvoorziening.

RFID iBox

iBOX®
Op een afzonderlijke opstellocatie worden met behulp van de intelligente palletkist gegevens voor uw C-parts onmiddellijk overgebracht zodra daarin een lege bak wordt geplaatst.

RFID iBoxflex

iBOX®flex
De iBOX®flex is de eerste palletkist op de markt die tegelijkertijd twee Kanban-systemen in de productie kan bedienen. Deze opzet is geschikt voor zowel Kanban-systemen met twee bakken als Kanban-systemen met pallets. Dat wordt mogelijk gemaakt door de unieke constructie van de iBOX®flex. Ten eerste beschikt deze over een uitschuivende lade voor alle lege bakken. Ten tweede bevat de iBOX®flex een afzonderlijk compartiment aan de zijkant voor RFID-tags van de pallet-Kanban.

 

De volgende standaardmodules voor Kanban-RFID zijn ook opgenomen in de RFID-productfamilie, naast de systemen op maat:

RFID iPush

iPush

Met iPush worden orders geactiveerd door op de knop te drukken die in het RFID-label op de bak is geïntegreerd.

RFID iTurn

iTurn en iRotate

Bij de systemen iTurn en iRotate wordt de gegevensoverdracht via RFID en daarmee het nabestellen van het artikel echter geactiveerd door de bak te draaien. Deze twee standaardmodules verschillen alleen in constructie.

RFID iWeight

iWeight en iSkid

Automatische gegevensdracht wordt door iWeight geactiveerd als het gewicht van de bak onder en vooraf opgegeven minimum komt en wordt door iSkid geactiveerd als het gewicht onder het minimum voor een pallet komt.