Würth Industry Belgium N.V. & Würth Industry Belux S.A.

C-parts management
Producten
Shop
Bedrijf
Moderne logistieke centrum voor industriële toelevering
Industriële toelevering
Logistieke centrum

In het hart van Europa ligt het meest moderne logistieke centrum voor industriële toelevering: het Würth Industrie Service Logistics Centre in Bad Mergentheim. Op een gebied van 122 hectare beheert het op dagelijkse basis de vraag naar C-parts voor meer dan 20.000 klanten. Meer informatie!

Werkplaatstoelevering
Genetwerkte
Werkplaatstoelevering

Waar u ook werkt, wij hebben de perfecte oplossing. In de productie? Modulaire fabrieksuitrusting, flexibele inhangystemen en inzetstukken van hardschuim, in combinatie met volledig geautomatiseerde aanvullingsbeheersystemen, helpen u de meest effectieve en overzichtelijke opzet van uw werkplaats te realiseren. Meer informatie!

kwaliteit producten
Verbindingstechnologie
Producten & Kwaliteit

Effectief C-parts management binnen CPS® is alleen mogelijk als u in de catalogus en het magazijn toegang hebt tot een alomvattend assortiment C-parts en ze kunt combineren met logistieke leveringsconcepten en kwaliteit. Meer informatie!

Elektronische oplossingen
Geautomatiseerde systemen
Elektronische oplossingen

De globalisering van bedrijfsstructuren en klantenbestanden heeft de afgelopen jaren ongetwijfeld ook een steeds belangrijkere rol gespeeld in uw bedrijf. Dat is precies de reden waarom wij elektronische inkoopoplossingen, CPS®CONNECT, bieden voor geautomatiseerde overdracht en uitwisseling van gegevens, onafhankelijk van de betrokken tijdzones en landen. Meer informatie!