Het Würth Industrieel Netwerk - Internationale toelevering voor industriële klanten

Het Würth INdustrial netWORK , WINWORK®, is een wereldomspannend netwerk van Würth-bedrijven voor de industrie, strategisch gecoördineerd om aan de specifieke en cultuurbepaalde eisen van onze industriële klanten met wereldwijde productielocaties te voldoen.

WINWORK bestaat uit bedrijven in meer dan 40 landen, die samenwerken als één partner voor onze klanten met vestigingen over de hele wereld. Deze geïntegreerde benadering garandeert alomvattend en persoonlijk advies, snelle en soepele overdracht van informatie en naadloze integratie en implementatie van oplossingen voor C-parts. Neem een wereldwijd actief bedrijf als partner en u kunt erop vertrouwen dat u het hoogste niveau aan toewijding en ondersteuning ontvangt, met een consistent hoge kwaliteitsnorm.

www.win-work.com

WINWORK

WINWORK® is verdeeld in drie regio's en vormt de kern van vele wereldwijde zakelijke activiteiten:

WINWORK® EMEA (Europe, Middle East, Africa)

Het Würth Industrieel Netwerk EMEA (Europe, Middle East, Africa) garandeert snelle levering in alle Europese regio's, Midden-Oosten en Afrika. Vanuit het Europese logistieke centrum is Würth Industrie Service in Duitsland verantwoordelijk voor de klantenservice en de logistiek en levering van productiemateriaal in Polen, Nederland, Zwitserland en Groot-Brittannië. De sterke internationale integratie van onze klanten is de belangrijkste reden dat we onze diensten vanuit Duitsland leveren. We bedienen de West-Europese markt vanuit ons hoofdkantoor in Bad Mergentheim. Zo kunnen we consistente internationale leveringsdiensten voor C-parts bieden. Dit maakt optimale benutting van synergieën mogelijk, die we aan u doorgeven.

WINWORK® Americas

WINWORK Americas bestaat uit bedrijven in de Verenigde Staten, Mexico en Canada. Nationale accountmanagers de Würth Industry of North America (WINA) treden op als enkel contactpunt voor klanten met meerdere locaties. Zij coördineren de activiteiten met alle WINA-bedrijven en belangrijke accountmanagers in andere landen.

Het Braziliaanse bedrijf SW Industry, met hoofdkwartier in Sao Bernardo dichtbij de metropool São Paulo, bedient industriële producenten in Zuid-Amerika.

WINWORK® Asia/Pacific

Om industriële klanten in de Aziatisch-Pacifische regio beter van dienst te zijn met gestandaardiseerde oplossingen voor C-parts, heeft Würth Industry bedrijven en divisies opgericht in strategische en opkomende markten zoals Australië, China, India, Maleisië, Nieuw-Zeeland en andere.

Een speciaal onderdeel van de organisatie van Würth Industrial Network Asia/Pacific is ons centrale inkoopkantoor en centraal laboratorium in Sjanghai (China).